Menu weselne

TYLKO W ROKU 2016 DOKONUJĄC REZERWACJI SALI NA WESELE POWYŻEJ 50 osób

DEKORACJĘ Z 300 BALONÓW i NOCLEG DLA MŁOEJ PARY DOSTANIESZ GRATIS

 

  • Na wejście  chleb z solą i szampan
  • Obiad

Rosół tradycyjny

Filet z udźca Indyka,  Filet z kurczaka faszerowany pieczarkami, kotlet schabowy

kluski śląskie, ziemniaki , frytki,  biała kapusta, czerwona kapusta, surówka z marchewki

  • Deser

Fontanna czekoladowa podana z wafelkami, biszkoptami, wafelkami ryżowymi , brzoskwiniami, ananasem, bananami i kiwi,   owoce sezonowe

Tort , Ciasta i ciasteczka – własne

  • Zimna płyta

Szynka tradycyjna, Polędwica Sopocka, Baleron, Salami,

Sery: Gouda, Salami, Camembert, Lazur,

kabanosy, pasztet, sałatka jarzynowa i grecka, tymbaliki z kurczaka,

śledzie w oleju, śledzie po japońsku, tatarki wołowe, pieczywo , masło

  • Kolacja ciepła 1

Boeuf Strogonov

  • Kolacja ciepła 2

Udziec wieprzowy podany z kapustą zasmażaną i opiekanymi ziemniaczkami.

  • Kolacja ciepła 3

Barszcz z krokietem.

 

150,00 zł /os za zabawę

80,00 zł /os dzieci do 10 lat, DJ, fotograf

 

 (kawa rozpuszczalna i parzona, herbata, woda, cola, fanta, sprite, napoje pomarańczowe i jabłkowe w dzbankach)

 

 

 

MENU: do wyboru (indywidualna wycena)

Przystawki

  • Roladki szynkowe w galarecie podane z masełkiem i pieczywem
  • Ozorki w galarecie podane z masełkiem i pieczywem
  • Śledż po japońsku podany z masełkiem i pieczywem
  • Łosoś z cytryną podany z masełkiem i pieczywem
  • Schab w galarecie z masłem chrzanowym i pieczywem
  • Filety z pstrąga w galarecie podane z masełkiem i pieczywem

Zupy

  • Rosół z makaronem
  • Barszcz zabielany
  • Ogórkowa
  • Krupnik
  • Kalafiorowa
  • Jarzynowa z lanym ciastem
  • Rosół z kołdunami
  • Barszcz z uszkami
  • Cebulowa z serem i grzankami

Kremy

  • Krem z borowików
  • Krem z pory
  • Krem z brokułów
  • Krem z pieczarek

Dania główne

Wieprzowina

  • Kotlet schabowy
  • Muszelki ze schabu z pieczarkami
  • Kotlet po Szwajcarsku
  • Pieczeń wieprzowa
  • Golonka wieprzowa pieczona lub gotowana
  • Karczek pieczony
  • Kotlet ze schabu z szynką i serem
  • Rolady wieprzowe
  • Schab królewski ze śliwką
  • Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym , serowym , pieprzowym , kaparowym.

Drób

  • Kotlet de volaille
  • Filet z udźca z indyka pieczony z migdałami i śliwkami
  • Pierś z indyka faszerowana pieczarkami lub szpinakiem w sosie beszamelowym
  • Pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami lub szpinakiem w sosie beszamelowym

Ryby

  • Karp smażony
  • Łosoś saute lub z rusztu
  • Pstrąg smażony lub pieczony

Zimne zakąski:

  1. Wersja mini
  • Wędliny
  • Sery
  • Śledź w śmietanie i w oleju
  • Tymbaliki z kurczaka
  • Pasztet i Kabanosy
  • Sałatka meksykańska i jarzynowa
  • Marynaty (ogórki, pieczarki, papryka )
  • Masło , pieczywo
  1. Wersja midi
  • Wędliny
  • Sery
  • Mięsa pieczone
  • Śledź po japońsku i w oleju
  • Tatarki wołowe
  • Tymbaliki z kurczaka
  • Pasztet i Kabanosy
  • Roladki szynkowe
  • Sałatka jarzynowa , grecka
  • Sos tatarski
  • Masło , pieczywo
  1. Wersja maxi
  • Wędliny
  • Sery
  • Karczek pieczony
  • Śledź po japońsku i w oleju
  • Tatarki wołowe
  • Tymbaliki z kurczaka
  • Roladki szynkowe
  • Sałatka jarzynowa, grecka , z kurczakiem
  • Galantyna z kurczaka
  • Pieczarki panierowane w occie
  • Łosoś wędzony
  • Świeże pomidory i ogórek zielony
  • Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Masło , pieczywo

Dania ciepłe

  • Pieczony udziec wieprzowy
  • Szaszłyk wieprzowy
  • Barszcz z krokietem
  • Boeuf strogonov
  • Żurek
  • Bogracz
  • Frankfuterki płonące z sałatką jarzynową
  • Flaczki
  • Bigos
  • Kwaśnica
  • Fasolka po bretońsku
  • PYSZNA WŁOSKA PIZZA PODAWANA Z BARSZCZYKIEM

Desery

  • Owoce z bitą śmietaną
  • Lody z owocami i bitą śmietaną
  • Fontanna czekoladowa
  1. Podana z wafelkami , biszkoptami, waflami ryżowymi, brzoskwiniami
  2. Podana z wafelkami , biszkoptami, waflami ryżowymi, brzoskwiniami, ananasem , bananami , pomarańczami , kiwi
  3. Podana z wafelkami , biszkoptami, waflami ryżowymi, brzoskwiniami, bananami , pomarańczami , melonem , kiwi , truskawkami , arbuzem

Dodatki

  • Kluski
  • Ziemniaki z wody
  • Ziemniaki opiekane
  • Frytki
  • Ryż

Sałatki

  • Z marchwi
  • z selera
  • z kapusty pekińskiej
  • z kapusty białej i czerwonej
  • buraczki
  • mizeria
  • gotowane jarzyny
  • kapusta zasmażana z boczkiem

[form 1 "Contact form 1"]